Využití sociálních sítí jako marketingového nástroje pro segment čerpacích stanic - Böhm, David; Kubálková, Markéta, 1970-; Topolová, Ivana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Tato diplomová práce se zabývá propagací čerpacích stanic skrze sociální sítě v rámci jejich marketingového mixu. Jejím cílem je stanovení optimálních doporučení a postupů právě s ohledem na propagaci čerpacích stanic na sociálních sítích. První část je věnována především zařazení sociálních sítí do systému marketinogvé komunikace a také jejich představení, včetně dostupných nástrojů. Druhá kapitola se zaměřuje na charakteristiku trhu čerpacích stanic v ČR. Praktická část práce je postavena na případové studii komunikace konkrétní sítě čerpacích stanic. Výsledky jsou shrnuty v závěrečné kapitole, ve které jsou popsány optimální postupy pro propagaci čerpacích stanic skrze sociální sítě.
Vedoucí práce: Markéta Kubálková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses