Marketingový plán pro vybranou hotelovou restauraci - Nováková, Petra; Kvítková, Zuzana; Petrů, Zdenka, 1953-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Cílem této práce je vytvoření marketingového plánu pro vybranou hotelovou restauraci. Zvolená marketingová komunikace probíhá pouze na internetu, kde je snazší najít vytipovaného cílového zákazníka.
Vedoucí práce: Zuzana Kvítková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses