CSR společnosti Nespresso - Homolková, Nikola; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Vojtíšek, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Tato bakalářská práce se zabývá tématem CSR společnosti Nespresso. Jejím hlavním cílem je analyzovat společensky odpovědné aktivity a projekty této společnosti a na základě výzkumu zhodnotit znalost značky včetně jejích udržitelných aktivit, do kterých je intenzivně investováno. Práce je rozdělena do tří částí. První část se věnuje teoretickým východiskům konceptu CSR. Druhá část je zaměřena konkrétně na společnost Nespresso, její historii, koncept, vizi a především na projekty vztahující se k oblasti společenské odpovědnosti a udržitelnosti. Poslední, třetí, část se zabývá vlastním výzkumem o povědomí o značce a CSR aktivitách, následným zhodnocením získaných dat a doporučením pro možné zlepšení efektivity a propagace na kávovém trhu.
Vedoucí práce: Vladimíra Khelerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses