Marketingová komunikace společnosti Krav Maga Global CZ - Kulišová, Linda; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Vojtíšek, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Tato diplomová práce se zabývá marketingovou komunikací společnosti Krav Maga Global CZ. Práce zkoumá teoretická východiska tvorby marketingové komunikační strategie a procesů, obsahuje podrobnou analýzu komunikační strategie zkoumané společnosti a její hodnocení na základě teoretických poznatků. Hlavním přínosem práce jsou konkrétní doporučení na zvýšení efektivity marketingové komunikace společnosti Krav Maga Global CZ. Doporučení se opírají jednak o teoretické závěry z první části práce, jednak o výsledky dotazníkového šetření mezi klienty zkoumané společnosti a také o výsledky analýz, které autorka vytvořila. Metodický postup práce je zároveň možné využít jako návod pro hodnocení a zlepšování marketingové komunikace malých a středních podniků.
Vedoucí práce: Vladimíra Khelerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses