Převodní ceny jako překážka podnikání - Sharavina, Anna; Švarc, Zbyněk, 1950-; Štěpánek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Předmětem diplomové práce "Převodní ceny jako překážka podnikání" je porovnání právní úpravy oblasti převodních cen v České republice a Ruské federaci, vymezení pojmů podnikání z pohledů dvou odlišných legislativních základů výše uvedených států a zhodnocení vlivů zavedení právní úpravy v oblasti převodních cen na podnikání mezi příslušnými zeměmi. Také diplomová práce se zabývá zkoumáním aktuální situace mezinárodního podnikání mezi Českou republikou a Ruskou federací. Závěrem slouží posouzení, zda oblast převodních cen je překážkou v podnikatelské sféře na mezinárodní úrovni.
Vedoucí práce: Zbyněk Švarc
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses