Proces zaměstnávání cizinců na území ČR - Procházková, Šárka; Abrhám, Josef; Lachman, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Diplomová práce se zabývá problematikou zaměstnávání cizinců na území České republiky. Cílem práce je analyzovat proces zaměstnávání cizinců, najít nedostatky v současném procesu a navrhnout opatření k jeho zlepšení. Práce obsahuje teoretické informace o migraci, historii migrace a informace související s legalizací pobytu a práce cizinců na území ČR. Analýza procesu zaměstnávání cizinců vychází z autorčiných praktických zkušeností, veřejně dostupných informačních zdrojů a výsledků z provedeného dotazníkového šetření.
Vedoucí práce: Josef Abrhám
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses