Dopady sankcí uvalených na Ruskou federaci na obchod ČR s Ruskem s důrazem na odvětví strojírenství - Šilhanová, Zuzana; Procházková Iliniţchi, Cristina; Bártová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Cílem práce je zhodnotit dopady sankcí uvalených na Ruskou federacina export České republiky, zejména na odvětví strojírenství. Otázkou je, zdali nebo do jaké míry sankce odvětví strojírenství ČR poškodily. Dále jestli byl stát schopen napomoci kompenzovat ztráty dotčených společností a pomoci najít pro ně nová odbytiště jako náhradu za ruský trh. Následná praktická část by měla podpořit zjištěné výsledky pomocí finanční analýzy jihočeského strojírenského podniku.
Vedoucí práce: Cristina Procházková Ilinitchi
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses