Obchodné a kulturné špecifiká Kolumbie - Lukačínová, Michaela (2018)
Táto práca sa venuje obchodným a kultúrnym špecifikám Kolumbie a jej cieľom je pripraviť potencionálneho obchodného partnera na jednanie s partnerom z tejto zeme. Prvá kapitola je venovaná Latinskej Amerike, jej regionálnej integrácii a medzinárodným programom. Druhá kapitola charakterizuje geografické a demografické údaje týkajúce sa Kolumbie, jej históriu a politickú situáciu. Medzi jej ďalšie a veľmi dôležité charakteristiky patrí aj ekonomická situácia, ktorá je rozobraná v tretej kapitole. Posledná kapitola pozostáva z kultúrnych a obchodných špecifík Kolumbie, ktoré sa venujú pravidlám obchodného jednania s partnerom pochádzajúcim z tejto zeme.