Obchodné a kulturné špecifiká Kolumbie - Lukačínová, Michaela; Müller, Štěpán, 1945-; Němečková, Iveta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Táto práca sa venuje obchodným a kultúrnym špecifikám Kolumbie a jej cieľom je pripraviť potencionálneho obchodného partnera na jednanie s partnerom z tejto zeme. Prvá kapitola je venovaná Latinskej Amerike, jej regionálnej integrácii a medzinárodným programom. Druhá kapitola charakterizuje geografické a demografické údaje týkajúce sa Kolumbie, jej históriu a politickú situáciu. Medzi jej ďalšie a veľmi dôležité charakteristiky patrí aj ekonomická situácia, ktorá je rozobraná v tretej kapitole. Posledná kapitola pozostáva z kultúrnych a obchodných špecifík Kolumbie, ktoré sa venujú pravidlám obchodného jednania s partnerom pochádzajúcim z tejto zeme.
Vedoucí práce: Štěpán Müller
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses