Muzeum Lennonovy zdi - Ticháková, Eva; Jarolímková, Liběna; Havlíčková, Blanka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Tato práce představuje projekt založení Muzea Lennonovy zdi v Praze. Vymezuje kulturní cestovní ruch a jeho typy, přičemž se zaměřuje na Prahu. Zabývá se také konkrétně muzei jakožto produkty kulturního cestovního ruchu. Dále práce analyzuje a hodnotí tři muzea, kterými by se projekt mohl inspirovat. Hlavní část práce představuje projekt založení Muzea Lennonovy zdi zahrnující jeho cíl, právní podmínky, muzejní expozici a technické a prostorové zajištění. Popsán je též marketingový, personální a finanční plán projektu.
Vedoucí práce: Liběna Jarolímková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses