Analýza marketingové strategie cyklistického klubu - Schunágel, Karel (2018)
Jelikož jsem členem klubu a cyklistice se věnuji od dětství, zvolil jsem si za téma Analýzu marketingové strategie cyklistického klubu.K analýze jsem použil analýzu SWOT, PEST analýzu, analýzu zájmových skupin, analýzu konkurence a Porterův model pěti sil. Cílem práce je na základě výsledků analýz navrhnout zlepšení marketingové strategie, případně navrhnout novou strategii. Práce je rozdělena na dvě hlavní části, na část teoretickou a část praktickou.První teoretická část popisuje jednotlivé použité analýzi.V druhé praktické části jsem popsal cyklistický klub který analizuji,vypracoval jsem jednotlivé analýzi za použití konkrétních dat, zpracoval výsledky analýz. V závěru praktické části jsem navrhl zlepšení a změny marketingové strategie klubu.