Veřejné zakázky v oblasti informačních technologií - Liška, Ladislav (2018)
Cílem této bakalářské práce je podrobné prozkoumání veřejných zakázek v oblasti informačních technologií. V první části věnované teorii, je čtenář seznámen s úvodem do veřejných zakázek a základními pojmy z oblasti informačních technologií. Druhá část popisuje problémy, se kterými se zadavatelé při zadávání veřejné zakázky mohou setkat a jejich řešení. Třetí část poté obsahuje analýzu konkrétních zakázek s důrazem na způsob jejich hodnocení.