Veřejné zakázky v oblasti informačních technologií - Liška, Ladislav; Štěpánek, Petr; Sedláčková, Miroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Cílem této bakalářské práce je podrobné prozkoumání veřejných zakázek v oblasti informačních technologií. V první části věnované teorii, je čtenář seznámen s úvodem do veřejných zakázek a základními pojmy z oblasti informačních technologií. Druhá část popisuje problémy, se kterými se zadavatelé při zadávání veřejné zakázky mohou setkat a jejich řešení. Třetí část poté obsahuje analýzu konkrétních zakázek s důrazem na způsob jejich hodnocení.
Vedoucí práce: Petr Štěpánek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses