Perspektivy rozvoje cestovního ruchu ve vybraném regionu Ruska - Permina, Polina (2018)
Cílem této bakalářské práce je zjištění a zhodnocení současné situace cestovního ruchu ve vybraném regionu Ruska, a to ve Východní Sibiři. Práce se soustřeďuje hlavně na domácí a příjezdový cestovní ruch. Teoretická část se věnuje charakteristice celého Ruska obecně, rozvoji cestovního ruchu, jeho roli pro zemi a turistickým zdrojům Ruska. Následně se pak práce zaměřuje region Východní Sibiře, její charakteristiku a atraktivity. Bude rozebrán stav cestovního ruchu a turistické infrastruktury v oblasti. V poslední části poté bude použitá SWOT analýza pro celkové zhodnocení dané oblasti a na základě zjištěných poznatků budou dány doporučení k dalšímu rozvoji území.