Zahraniční investice v Kazachstánu - Zeletdinova, Dilyara; Sato, Alexej, 1952-; Křepinský, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Bakalářská práce se věnuje zahraničním investicím v Kazachstánu. Cílem je rozhodnout se, zda Kazachstán vytvořil příjemné investiční prostředí pro zahraniční podniky. Práce se rozděluje do čtyř částí. První část se zabývá charakteristikou Kazachstánu z hlediska geografického, historie, demografie a průmyslu. Druhá část se věnuje PEST analýze, která obsahuje charakteristiku politického, ekonomického, sociálního a technologického prostředí. Další část pojednává o vývoji a zaměření zahraničních investic v Kazachstánu. Poslední, čtvrtá část, se zaměřuje na Strategii – 2050 a její analýzu z hlediska toho, jak by mohla ovlivnit investiční prostředí. Práce zahrnuje také SWOT analýzu investičního prostředí.
Vedoucí práce: Alexej Sato
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses