Služby e-Governmentu v České republice - Kuncová, Jana; Přibil, Jiří, 1977-; Bína, Vladislav, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2018)
Pokračující globalizace a digitalizace se promítá do všech sfér života občanů České republiky a nevyhýbá se ani oblasti veřejné správy. Tento aktuálně probíhající dynamický vývoj je dán úrovní dosaženého technologického pokroku zejména v oblasti informačních a komunikačních technologií, které se stávají masově dostupné, umožňují procesy ve společnosti zefektivnit a přinášejí zcela nové možnosti. Na moderní a dobře fungující služby e-Governmentu lze pohlížet jako na kapitál, který může Česká republika nabídnout a využít pro svůj další úspěšný hospodářský rozvoj a na cestě ke své prosperitě.
Vedoucí práce: Jiří Přibil
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2018
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2018
Keywords: elektronická veřejná správa; informační a komunikační technologie; elektronické dokumenty; Česko; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; electronic government; information and communication technology; electronic documents; Czechia; master's theses