Pojištění motorových vozidel na českém trhu - Václavík, Michael; Drozen, František; Besperát, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Tato práce se zabývá současným stavem českého pojistného trhu se specializací na autopojištění. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy jako pojistný trh, subjekty na trhu a základní možnosti distribuce. Praktická část se věnuje analýze vývoje pojistného trhu v České republice se zaměřením na pojistné produkty, týkající se pojištění motorových vozidel. Je popsána současná situace pojištění odpovědnosti z provozu vozidel a havarijního pojištění. Následně jsou charakterizovány a porovnány dílčí parametry pojistných produktů GAP (Guaranteed asset protection) a prodloužených záruk.
Vedoucí práce: František Drozen
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses