Optimalizácia digitálnej marketingovej stratégie spoločnosti Steilmann - Smolková, Martina (2018)
Táto diplomová práca sa zaoberá digitálnou marketingovou stratégiou módnej značky Steilmann. Cieľom práce je analýza súčasnej online marketingovej stratégie, zhodnotenie jej nedostatkov a predstavenie návrhov na jej zlepšenie. V prvých troch kapitolách je predstavený model online marketingovej stratégie spolu s vybranými kanálmi, ktorými komunikuje spoločnosť Steilmann so svojimi zákazníkmi s využitím internetu a taktiež práca ponúka príklad úspešnej marketingovej kampane na sociálnych sieťach. Ďalej je v práci predstavená pozícia značky Steilmann na českom trhu spolu s analýzou súčasných aktivít na sociálnych sieťach. Taktiež je v práci podrobne analyzovaný marketingový výskum zameraný na vnímanie online marketingovej stratégie súčasnými zákazníkmi. Posledná kapitola je venovaná návrhom na zlepšenie komunikácie prostredníctvom vybraných online kanálov, ktorých súčasťou je napríklad návrh na spustenie e-shopu.