Komunikační strategie portálu Dobrovolník.cz - Havlíčková, Viktorie (2018)
Hlavním cílem této bakalářské práce je navrhnout zlepšení komunikační strategie neziskového portálu Dobrovolník.cz na základě výzkumu spokojenosti současných uživatelů portálu a kritického zhodnocení současné komunikační strategie. Teoretická část se věnuje charakteristice neziskových organizací a marketingu neziskových organizací. Součástí praktické části je popis současné komunikační strategie portálu Dobrovolník.cz a marketingový výzkum provedený formou dotazníkového šetření. Práci uzavírají návrhy a doporučení na zlepšení komunikační strategie vycházející z výsledků výzkumu.