Komunikační strategie portálu Dobrovolník.cz - Havlíčková, Viktorie; Lhotáková, Markéta, 1971-; Jandová, Michaela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Hlavním cílem této bakalářské práce je navrhnout zlepšení komunikační strategie neziskového portálu Dobrovolník.cz na základě výzkumu spokojenosti současných uživatelů portálu a kritického zhodnocení současné komunikační strategie. Teoretická část se věnuje charakteristice neziskových organizací a marketingu neziskových organizací. Součástí praktické části je popis současné komunikační strategie portálu Dobrovolník.cz a marketingový výzkum provedený formou dotazníkového šetření. Práci uzavírají návrhy a doporučení na zlepšení komunikační strategie vycházející z výsledků výzkumu.
Vedoucí práce: Markéta Lhotáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses