Marketingová strategie e-shopu Fashionlover se zaměřením na vliv sociálních sítí - Zajíčková, Lucie (2018)
Diplomová práce "Marketingová strategie e-shopu Fashionlover se zaměřením na vliv sociálních sítí" se věnuje oblasti online marketingu, zejména problematice sociálních sítích a tomu, jak tyto sítě využít v podnikání. Zaměřuje se na to, jaký mohou mít účinek na firmu z pohledu finančního i marketingového. Teoretická část práce vysvětluje především pojmy marketing, internetový obchod a sociální média. V praktické části je vyložena marketingová strategie vybrané společnosti se zvláštním zřetelem na sociální síť Facebook a její přínos.