Marketingová strategie e-shopu Fashionlover se zaměřením na vliv sociálních sítí - Zajíčková, Lucie; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Ludvíková, Denisa; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Diplomová práce "Marketingová strategie e-shopu Fashionlover se zaměřením na vliv sociálních sítí" se věnuje oblasti online marketingu, zejména problematice sociálních sítích a tomu, jak tyto sítě využít v podnikání. Zaměřuje se na to, jaký mohou mít účinek na firmu z pohledu finančního i marketingového. Teoretická část práce vysvětluje především pojmy marketing, internetový obchod a sociální média. V praktické části je vyložena marketingová strategie vybrané společnosti se zvláštním zřetelem na sociální síť Facebook a její přínos.
Vedoucí práce: Vladimíra Khelerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses