Financování projektů z operačního programu Praha – pól růstu - Schovánková, Kristýna (2018)
Hlavní město Praha je ekonomickým, kulturním a politickým centrem České republiky. V současném programovém období 2014-2020 je na Prahu v rámci strukturálních fondů zaměřen Operační program Praha - pól růstu ČR. Diplomová práce díky porovnání aktuálního Operačního programu s Operačními programy Praha - Adaptabilita a Praha - Konkurenceschopnost hodnotí změny doprovázející přechod na nové programové období. Díky kvantitativnímu výzkumu spolu s analýzou příjemců Operačního programu Praha - pól růstu ČR přichází prostřednictvím SWOT analýzy se zhodnocením fungování tohoto Operačního programu.