Financování projektů z operačního programu Praha – pól růstu - Schovánková, Kristýna; Antal, Jarolím, 1986-; Němcová, Ingeborg, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Hlavní město Praha je ekonomickým, kulturním a politickým centrem České republiky. V současném programovém období 2014-2020 je na Prahu v rámci strukturálních fondů zaměřen Operační program Praha - pól růstu ČR. Diplomová práce díky porovnání aktuálního Operačního programu s Operačními programy Praha - Adaptabilita a Praha - Konkurenceschopnost hodnotí změny doprovázející přechod na nové programové období. Díky kvantitativnímu výzkumu spolu s analýzou příjemců Operačního programu Praha - pól růstu ČR přichází prostřednictvím SWOT analýzy se zhodnocením fungování tohoto Operačního programu.
Vedoucí práce: Jarolím Antal
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses