Návrh marketingové strategie pro vstup vybrané společnosti na zahraniční trhy - Šmucr, Jakub (2018)
Cílem této bakalářské práce bylo rozhodnout, zda je vhodné vyvážet zboží na německý trh. Proto byl tamější trh důkladně prozkoumán a bylo navrženo zlepšení několika marketingových strategií společnosti.