Recruitment ve firmě - Šic, Zdeněk (2018)
Bakalářská práce se zabývá lidskými zdroji ve společnostech poskytujících rychlé občerstvení, konkrétně pak problematikou náboru nových zaměstnanců do pracovního poměru, včetně jejich následné adaptace. Jde o společnosti McDonald’s, KFC a Bageterii Boulevard. Cílem této práce je analýza, komparace a návrh opatření, které by mohlo vést k optimalizaci zaběhlých postupů v oblastech získávání, výběru, přijímání a adaptace zaměstnanců do pracovních poměrů na vybrané pozice ve zkoumaných společnostech. Tohoto cíle bude dosaženo prostřednictvím rozhovorů s personalisty jednotlivých společností a následným porovnáním zjištěných výsledků, jejichž výstupem budou návrhy pro zlepšení.