Recruitment ve firmě - Šic, Zdeněk; Prchal, Ondřej; Vinšová, Tereza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2018)
Bakalářská práce se zabývá lidskými zdroji ve společnostech poskytujících rychlé občerstvení, konkrétně pak problematikou náboru nových zaměstnanců do pracovního poměru, včetně jejich následné adaptace. Jde o společnosti McDonald’s, KFC a Bageterii Boulevard. Cílem této práce je analýza, komparace a návrh opatření, které by mohlo vést k optimalizaci zaběhlých postupů v oblastech získávání, výběru, přijímání a adaptace zaměstnanců do pracovních poměrů na vybrané pozice ve zkoumaných společnostech. Tohoto cíle bude dosaženo prostřednictvím rozhovorů s personalisty jednotlivých společností a následným porovnáním zjištěných výsledků, jejichž výstupem budou návrhy pro zlepšení.
Vedoucí práce: Ondřej Prchal
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2018
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2018
Keywords: personální management; přijímací řízení; fluktuace zaměstnanců; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; personnel management; employee selection; employee turnover; bachelor's theses