Podnikatelský plán - Kalamaeva, Margarita; Fiala, Roman, 1981-; Dvořák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2018)
Tato práce je zaměřena na vypracování podnikatelského plánu pro založení nové společnosti. Práce je rozdělena do dvou částí: teoretické a empirické. První část práce vychází z teoreticko-vědeckých poznatků, které poskytují odborný pohled na problematiku zpracování podnikatelského plánu před zahájením podnikatelské činnosti. Praktická část se zabývá zpracováním samotného podnikatelského plánu pro bio beauty salon Monet. Její náplní je analýza makro a mikroprostředí podniku, vymezení cílového trhu, stanovení marketingového a realizačního obchodního plánu, zpracování finanční analýzy a vyhodnocení potenciálních rizik projektu. Konečným bodem praktické části je zhodnocení úspěšnosti podnikatelského plánu, což je účelem daného dokumentu.
Vedoucí práce: Roman Fiala
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2018
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2018
Keywords: podnikatelské projekty; finanční analýza; marketingový management; kosmetika; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; business planning; financial analysis; marketing management; cosmetics; master's theses