Loajalitní systém nad platformou Salesforce v souladu s GDPR - Mach, Michal; Pour, Jan; Vrběcká, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2018)
V mé bakalářské práci se zabývám problematikou s nově příchozím nařízením na ochranu osobních údajů. Cílem mé práce je vytvořit loajalitní systém nad platformou Salesforce v souladu s GDPR. Definuji pojmy jako jsou loajalita zákazníků, loajalitní systém a jeho typy. Zhodnotím výběr bodového loajalitního systému jako typ pro mnou vyvíjený loajalitní systém. Představuji možnosti správy odměn v loajalitním systému. Nezbytnou částí je definice pojmu GDPR, co přináší, a jaké požadavky na loajalitní systém vznáší toto nové nařízení. Protože loajalitní systém vyvíjím na platformě Salesforce, v úvodní částí práce také definuji, co znamená pojem platforma Salesforce a co je to Salesforce aplikace, která bude zaštiťovat celý systém. Po teoretické části stanovuji požadavky na loajalitní systém, které vyplývají z definic již zmíněných pojmů a které se musí do aplikace promítnout. Budu je měřit podle toho, zda požadavek byl splněn, nebo nebyl. Na základě stanovených požadavků implementuji Salesforce aplikaci, která bude obsahovat zmíněnou logiku a prvky loajalitního systému, které jsou definované ve stanovených požadavcích. Na závěr se k těmto požadavkům vrátím a zhodnotím, zda byly splněny v rámci implementace, či tyto požadavky splněny nebyly.
Vedoucí práce: Jan Pour
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses