Aplikace pro sledování investičního portfolia kryptoměn - Belada, Tomáš; Pecinovský, Rudolf, 1954-; Suchan, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2018)
Výstupem této práce je návrh a implementace webové aplikace sloužící ke sledování vývoje hodnoty investičního portfolia kryptoměn napříč několika burzami. Po poskytnutí uživatelských přístupových klíčů aplikace automaticky získá všechna potřebná data skrze API burz, která uživateli předloží v podobě grafu a jiných ukazatelů. Výsledná aplikace je napsána v jazyce JavaScript za použití knihoven React a Redux. Její zdrojový kód je veřejně dostupný na serveru GitHub pro další vývojáře, kteří by si jí chtěli upravit, nebo rozšířit. Součástí práce je též uživatelská příručka a příručka pro vývojáře.
Vedoucí práce: Rudolf Pecinovský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses