Využití Amazon Web Services v domácnosti - Balogh, Tomáš (2018)
Cílem této bakalářské práce je vyvinutí hlasového ovládání v domácnosti pomocí techno-logie Amazon Web Services. V první části této práce jsou představeny a vysvětleny základní součásti praktické části – Raspberry Pi a Amazon Web Services. V druhé části jsou popsány komponenty, které byly nezbytné na provedení praktické stránky tohoto projektu. Zbývající části této bakalářské práce se zabývají návrhem a realizací celého systému ovládání zařízení přes Amazon Web Services.