Využití Amazon Web Services v domácnosti - Balogh, Tomáš; Luc, Ladislav; Novotný, Jakub, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2018)
Cílem této bakalářské práce je vyvinutí hlasového ovládání v domácnosti pomocí techno-logie Amazon Web Services. V první části této práce jsou představeny a vysvětleny základní součásti praktické části – Raspberry Pi a Amazon Web Services. V druhé části jsou popsány komponenty, které byly nezbytné na provedení praktické stránky tohoto projektu. Zbývající části této bakalářské práce se zabývají návrhem a realizací celého systému ovládání zařízení přes Amazon Web Services.
Vedoucí práce: Ladislav Luc
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses