Relaunch produktu Simply Cola v České republice - Hölclová, Sára; Postler, Milan, 1960-; Jíchová, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou znovuuvedení produktu Simply Cola od Red Bullu na trh České republiky. Simply Cola byla poprvé uvedena na český trh v roce 2012, avšak bez jakékoliv reklamní kampaně. Relaunch produktu proběhl poté v letech 2016 a 2017 a cílem této práce je analyzovat, zda byl úspěšný.V teoretické části práce jsou informace týkající se marketingu, marketingové komunikace, značky a její role v marketingu a inovací. V úvodu praktické části je charakterizována společnost Red Bull Česká republika, s.r.o. a její produktové portfolio. V následujících kapitolách je rozebrán relaunch a to jak v rámci prodejní, tak i marketingové strategie. V současné době je velmi důležité, aby spolu tato dvě oddělení komunikovala, protože jen tak je možné zasáhnout cílovou skupinu účinně.
Vedoucí práce: Milan Postler
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses