Analýza zabezpečení bezdrátových sítí pro domácnosti - Švarc, Tomáš (2018)
Tématem mé bakalářské práce je analýza zabezpečení bezdrátových sítí pro domácnosti. V mépráci jsem si stanovil několik cílů, kterých bych rád v práci dosáhl. Prvním cílem je v teoretickéčásti co nejlépe seznámit čtenáře s danou problematikou, aby mohl využít poskytované informacepro osobní účely a bez problémů využívat bezdrátovou síť. Dalším cílem je uživatele informovat okamerových systémech, alarmech a ovládání topení, které se dnes velmi často využívajíbezdrátově. Třetím cílem je popsat možnosti a způsoby, jak docílit řádné ochrany dětí nawebových stránkách a na počítači. Následně v práci vytvořím dotazník, který mi pomůže naplnitmůj poslední vytyčený cíl a který má za úkol poukazovat, jaké zabezpečení uživatelé používají. Jižzmíněným čtvrtým cílem je uvést modelový příklad zabezpečené sítě, který je vytvořen přehledně ajednoduše za účelem seznámení uživatele s tím, aby se nemusel obávat žádného napadení, zneužití,či odcizení osobních a citlivých dat.