Angry Beards, brand od začátku - Čech, Tomáš (2018)
Brand je základem každého úspěšného podnikatele, ať již jednotlivce nebo firmy. Vždy tu byl a vždy bude. Lidé si to nemusí uvědomovat a mohou jej tvořit, je však lepší být si tohoto procesu vědom a ovlivnit jej. Ovlivnit proto, protože ho nelze kontrolovat, můžete udělat své maximum, ale to, co si o brandu bude zákazník myslet, už je jen a jen na něm.Hlavním cílem této bakalářské práce je popsat to nejdůležitější z teorie. Popsat obecné pravdy, které fungují a jsou otestovány světovými odborníky i nadnárodními podniky, ale hlavně časem. Postavit tyto pravdy do reálného světa začínajícího brandu Angry Beards, porovnat co funguje na cílové skupině tohoto brandu, co je možné realizovat a realizaci čeho reálné podmínky brání. Poskytnou rady při tvoření brandu a možná zajímavosti, které jsou atypické pro místní trh.