Podnikatelský plán - Zeman, David (2018)
Obsahem mé diplomové práce bude zpracování podnikatelského plánu pro nově vznikající restauraci ve Čkyni. Diplomová práce je rozdělena na dvě části. V teoretické části se práce zabývá základními pojmy, týkající se podnikatelského plánu. Detailněji jsou zde popsány některé jeho důležité náležitosti. V praktické části bude postup aplikován na konkrétní situaci. V tomto případě se bude jednat o zhodnocení životaschopnosti nově vznikajícího restaurace.