Podnikatelský plán - Zeman, David; Fiala, Roman, 1981-; Kozáková, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2018)
Obsahem mé diplomové práce bude zpracování podnikatelského plánu pro nově vznikající restauraci ve Čkyni. Diplomová práce je rozdělena na dvě části. V teoretické části se práce zabývá základními pojmy, týkající se podnikatelského plánu. Detailněji jsou zde popsány některé jeho důležité náležitosti. V praktické části bude postup aplikován na konkrétní situaci. V tomto případě se bude jednat o zhodnocení životaschopnosti nově vznikajícího restaurace.
Vedoucí práce: Roman Fiala
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2018
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2018
Keywords: podnikatelské projekty; restaurace; podnikání; finanční analýza; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; business planning; restaurants; business; financial analysis; master's theses