MS Dynamics 365 a jeho využití v projektovém řízení - Štěpán, Jan (2018)
Tato diplomová práce se věnuje představení a možnému využití systému Microsoft Dynamics 365 ve společnosti Solitea Business Solutions (SBS). Zejména pak modulům a nástrojům, které podporují procesy z oblasti projektového řízení. Cílem této diplomové práce bylo vyhodnotit vhodnost systému Microsoft Dynamics 365 pro podporu oblasti projektového řízení ve vybrané společnosti. Dílčím cílem bylo vyhodnocení používání zavedených nástro-jů pro projektové řízení. Důležité bylo taktéž seznámení čtenáře se samotným systémem Microsoft Dynamics 365, jeho moduly a možnostmi jeho pořízení. Pro naplnění hlavního cíle proběhlo několik rozhovorů s projektovými manažery SBS. Témata rozhovorů se týkala způsobu práce se stávajícími nástroji pro projektové řízení, využívání dostupných funkcí a nejčastějších problémů v oblasti projektového řízení. Výstupem této diplomové práce jsou doporučené nástroje vhodné k podpoře projektového řízení v Solitea Business Solutions.