Implementace nové funkcionality BI/DWH řešení pro úřad státní správy - Hniličková, Veronika (2018)
Tato práce se zaměřuje na analýzu a návrh business intelligence řešení pro vybraný úřad státní správy. První část práce představuje analýzu současného stavu datového skladu a business intelligence řešení. Druhá část obsahuje návrh cílového stavu na základě předložených požadavků. Závěrem je uvedena samotná implementace nové funkcionality a její výsledná podoba, včetně upraveného dimenzionálního datového modelu, ETL procesů, metadat a ukázkových reportingových výstupů.