Analýza problémů softwarových projektů vybrané společnosti - Douděrová, Veronika; Oškrdal, Václav; Křivánek, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2018)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou softwarových projektů ve vybrané společnosti. Cílem bakalářské práce je identifikovat a analyzovat problémy softwarových projektů z pohledu projektových manažerů vybrané společnosti, a to za pomoci rozhovorů. V rámci analýzy problémů je také cílem analyzovat metodiku řízení projektů společnosti, následně shrnout zjištěné problémy a navrhnout možná opatření, která by pomohla tyto problémy eliminovat.Pro naplnění cílů práce byla využita odborná literatura, rozhovory s projektovými manažery a následně analýza příčin a následků vybraných klíčových problémů. Opatření byla navržena na základě celkové analýzy problémů s využitím rad projektových manažerů. Bylo navrhnuto přes 10 opatření pro problémy nekvalitního zadání, alokace zdrojů a komunikace, které je pomohou při správné implementaci eliminovat.
Vedoucí práce: Václav Oškrdal
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses