Virtuální obraz zákaznické spokojenosti s českými telefonními operátory na sociálních sítích - Savin, Anton; Sklenák, Vilém, 1963-; Jelínek, Ivan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2018)
Práce se zabývá mobilní komunikací v České republice. Seznamuje čtenáře s operátory na českém trhu, především s klasickými, ale částečně i s operátory virtuálními. Analyzuje se jak současná situace na trhu mobilních operátorů, tak i současná spokojenost zákazníků s těmito operátory. Analýza je provedena pomocí nástrojů pro monitorování a analýzy dat ze sociální sítě Facebook- Elasticsearch a Kibana. Na základě provedené datové analýzy se práce snaží odpovědět na otázku zákaznické spokojenosti s nabídkou tarifů a cen, které poskytují současní mobilní operátoři a zároveň nabídnout nejvhodnější řešení pro případného zákazníka.Klíčová slova
Vedoucí práce: Vilém Sklenák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses