Problematika dojíždění za prací v socioekonomických souvislostech - Doležal, Petr; Bartošová, Jitka; Bína, Vladislav, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2018)
Cílem bakalářské práce je prezentace aktuálních analýz dojíždění za prací a shrnutí stávajících trendů této problematiky. Praktická část práce prezentuje výsledky také v nově zpracovaných ukazatelích z veřejně dostupných databází, zdrojů a diskutuje o mobilitě osob za prací v Jihočeském kraji a širším okolí.Pracovní mobilita osob je prezentována v socioekonomických ukazatelích vzdělání, celkové nezaměstnanosti, obyvatelstva podle zaměstnání, hrubých výdělků a obyvatelstva pod hranicí chudoby. Hlavní částí práce je analýza některých ukazatelů a studie konkrétních případů.
Vedoucí práce: Jitka Bartošová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses