Procesy Peer-to-Peer Lendingu - Hancharyk, Yahor; Alexa, Štěpán; Potančok, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2018)
Bakalářská práce se zabývá návrhem a analýzou procesu akvizice nových zákazníků na trhu peer to peer úvěrování. Toto bude dosaženo popisem fungování abstraktní platformy, poskytující peer to peer půjčky pomocí metodiky MMABP. V rámci metodiky MMABP, zmíněný výše proces, bude popsán s využitím notace BPMN do detailu. Navíc k tomu bude navržen globální model procesu pomocí modelového systému Eriksson-Penker. Za účelem popsání statické reality, ve které probíhá proces, je využita metodika UML.Praktická část využívá poznatků z teoretické části, která obsahuje popis Business Proces Model Notation, metodiku modelování, analýzu podnikových procesů a podstatu peer to peer úvěrování.Výstupní modely jsou vhodné pro generováni XML dokumentů, které mohou být využité k simulaci procesu, dokumentaci části byznys modelů, modelováni skutečnosti a reinženýring stávajících procesů reálných firem.
Vedoucí práce: Štěpán Alexa
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses