Aplikace pro správu pacientů fyzioterapeutické ordinace - Vyhnal, Vojtěch; Pecinovský, Rudolf, 1954-; Rais, Aziz Ahmad; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2018)
Tato bakalářská práce se zabývá tvorbou aplikace pro správu fyzioterapeutické ordinace. Cílem práce je získat pro zadavatele takový systém, který by vyhovoval jeho požadavkům. Práce se dále zabývá návrhem a vlastním vývojem aplikace v programovacím jazyku Java.
Vedoucí práce: Rudolf Pecinovský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses