Design a typografie plánovačů - Dušková, Martina; Chabirova, Majja; Hyu Nghia, Phung; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2018)
Popularita plánovačů všech druhů v posledních letech rapidně vzrostla. Cílem této bakalářské práce je vytvořit několik návrhů, které budou později uvedeny na trh pod značkou printintin. V teoretické části pak budou vysvětleny obecné pojmy, popsán jejich design a faktory, které jej ovlivňují, a v neposlední řade uveden obecný postup při jejich tvorbě. Před samotným ná-vrhem bude představena analýza konkurence několika typů plánovačů. Konkurence na českém trhu bude v práci srovnána se zahraničním trhem.
Vedoucí práce: Majja Chabirova
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses