Analýza marketingové strategie oděvní značky Uniqlo a návrh vstupu na český trh. - Akimov, Ivan (2018)
Bakalářská práce se zabývá analýzou marketingové strategie japonské oděvní značky Uniqlo. Cílem práce je navrhnout marketingový mix při potenciálním vstupu společnosti na český trh. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část je zaměřená na vymezení hlavních funkcí marketingu, marketingové strategie a marketingového mixu. Dále obsahuje vymezení fashion marketingu. Praktická část obsahuje základní informaci o společnosti Uniqlo, analýzu její marketingové strategie a analýzu potenciálně hlavní konkurence na místním trhu. Praktická část práce také navrhuje marketingový mix pro potenciální vstup na český trh.