Analýza hypotečních úvěrů na bankovním a nebankovním trhu ČR - Vránová, Veronika; Radová, Jarmila; Rajl, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Diplomová práce se zabývá analýzou hypotečních úvěrů na bankovním a nebankovním trhu v České republice. V úvodní části jsou charakterizovány jednotlivé typy hypoték, které jsou rozděleny na základě různých kritérií. Poté je podrobně popsán průběh poskytnutí hypotečního úvěru. Druhá část se zabývá historickému vývoji hypotečního trhu, legislativní úpravou a státní podporou. Třetí část analyzuje konkrétní hypoteční produkty na bankovním a nebankovním hypotečním trhu.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses