Řešení škod na zdraví v rámci povinného ručení - Černá, Kateřina; Ducháčková, Eva, 1958-; Fleischmann, Luboš, 1969-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Diplomová práce se zabývá řešením škod na zdraví v rámci povinného ručení. Teoretická část diplomové práce stručně popisuje povinné ručení jako takové a detailněji analyzuje změny u vypořádání škod na zdraví, které nastaly s přijetím nového občanského zákoníku. Praktická část diplomové práce analyzuje český pojistný trh, zabývá se také vývojem nehodovosti a predikcí nehodovosti. Dále praktická část diplomové práce analyzuje vypořádávání škod na zdraví v rámci ČKP a komparuje jednotlivé pojistné produkty nabízené českými pojišťovnami.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses