Mezinárodní srovnání marketingových aktivit ŠKODA AUTO a.s. na vybraných trzích v rámci marketingové komunikace - Plíhal, Pavel; Boučková, Jana; Menčíková, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Mezinárodní srovnání marketingových aktivit ŠKODA AUTO a.s. na vybraných trzích v rámci marketingové komunikace se zaměřuje na ucelený pohled na marketingové aktivity společnosti na čtyřech vybraných trzích v Evropě, v rámci uvedení modelu SUPERB v roce 2013. Cílem práce je vlastní vytvoření agregovaného modelu, který jednotlivé marketingové kampaně hodnotí v kontextu vícero vlastnoručně definovaných oblastí. Je toho dosaženo využitím analýzy velkoformátových výzkumů a interních dokumentů společnosti, hlavně pomocí metody studování a nestandardizovaného pozorování. Výstupem praktické práce je kromě vytvoření modelu také objevení nových souvislostí hodnocení efektivity. Vlastní agregovaný model, jako takový, je snahou o vyvození obecných závěrů a doporučením společnosti pro další marketingové činnosti.
Vedoucí práce: Jana Boučková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses