Návrh testovacích případů pro mobilní aplikaci HoppyGo - Bernard, Marek; Doležel, Michal; Buchalcevová, Alena, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2018)
Cílem této bakalářské práce je navrhnout testovací případy pro mobilní aplikaci HoppyGo, a to s využitím metod návrhu testů založených na specifikaci. Bakalářská práce je rozdělena do tří hlavních částí, a to „požadavky a testovací analýza“, „testování mobilních aplikací“ a „návrh testovacích případů pro aplikaci HoppyGo“. První část bakalářské práce se zabývá požadavky, testovacími případy, základy návrhu testovacích případů a metodami, jež se pro návrh testovacích případů používají. Druhá část bakalářské práce je věnována problematice mobilního testování, s důrazem na specifika, která s sebou oproti testování desktopových aplikací přináší. Třetí část bakalářské práce je zaměřena na návrh testovacích případů, jež jsou určeny pro otestování vybraných funkčních požadavků mobilní aplikace HoppyGo, a to s využitím metod návrhu testů založených na specifikaci. Závěr této části je věnován návrhu testovacích případů, které jsou specifické pro mobilní aplikace.
Vedoucí práce: Michal Doležel
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses